Фустанот по кој полудеа македонките: Стотици пеперутки за Елена Стефановска

Таа е ТВ лице кое го препознаваме по беспрекорниот стил, а својата префинетост и отменост ја потврди и овој викенд.Македонската водителка, Елена Стефановска блесна во раскошна црвена тоалета!Елена на социјалните мрежи објави фотографии во фустан на кој имаше стотици пеперутки, по кој македонките полудеа.Како што ќе каже и самата водителка ова е најубавиот фустан кој таа го носела, а ние може само ...

⇐ DailyХит Портал ⇒