(Фото) Убавата Каљтрина- врвен музичар и талентиран мејкап артист

Кога ќе ја погледне човек оваа жена, на прв поглед остава впечаток како светски позната дива. Убава, згодна мајка, едноставно човек да и позавиди. Од мали нозе се занимава и ужива во музиката, Каљтрина Круезиу е инаку професорка во средно музичко училиште, но покрај музиката има неверојатен талент за шминкање. Никогаш не помислувала дека еден ден ќе се занимава со шминка, затоа што потекнува од ...

⇐ DailyВистина ⇒