Во „Фчерашни новости“ Миле Паника на час по тенис

Миле Паника на час по тенис ни ги открива најдобрите начини за употреба на рекет и за удирање на спин. Саша Барон Коен, пак, открива која му е омилената македонска песна, воедно давајќи поддршка за нашата земја. Ова се само дел од содржините кои ја прават епизодата 17 на „Фчерашни новости“ една од најдобрите до сега. Во неа екипата се обидува да го пронајде загубениот багаж на претседателот ...

⇐ DailyФактор ⇒