Фановите го нападнаа таткото на Бијонсе

Фановите на Бијонсе го „напднаа“ Метју Кновлес, таткото на славната пејачка, поради споделувањето на својата среќа за доаѓањето на близнаците на свет. „Стигнаа“ – напиша он со хаштаци на кој ги спомнува неговата ќерка, зетот и близнаците. Меѓутоа, наместо честитки, обожавателите на Бијонсе го „нападнаа“ со негативни коменатри. Тоа требаше таа официјално да го потврди, а не ти. Не стигаа додека ...

⇐ DailyРепублика ⇒