Елена Велевска за малку ќе настрадаше пред камера

Македонската турбо фолк пејачка Елена Велевска имала мала несреќа пред камерата за време на интервју... Пејачката зборуваше за маркетингот на популарните ѕвезди, но во меѓувреме падна чадорот врз нејзината глава. Се разбира, таа не е повредена за среќа, само што се случи малата несреќа и го прекина шоуто. Погледнете го видеото одоздола:

⇐ DailyИнтересно ⇒