Со еден статус Елена Ристеска ги стопи срцата на сите

„Јас си имам Јипчиња на ноџињата.. и две гушнати куЦиња во позадината… “. Со овој статус и фотографија на Инстаграм Елена Ристеска ги стопи срцата на сите. Јас си имам Јипчиња на ноџињата.. и две гушнати куЦиња во позадината… #делфимелфи #оконатета #внученце E L E N A (@elenaristeskaofficial) on Jan 10, 2017 at 9:32am PST

⇐ DailyЗа Се ⇒