Ѕвездите во црно-бел гламур по Златните глобуси 2017-та

 Се случи уште една вечер кога ѕвездите парадираа на црвениот тепих - овојпат за Од телевизиски до филмски ѕвезди, режисери, продуценти... Сите беа собрани и го донесоа гламурот на едно место. А, модните фотографи Мерт Алас и Маркус Пигот направија посебни црно-бели фотографии од номинираните актери, музичари, режисери и презентери. Спектакуларните фотографии вклучуваат актери и актерки како Ема ...

⇐ DailyЦрноБело ⇒