Драма на концертот на Бритни: Споулавена избегала, манијак се качил на бината (ВИДЕО)

Додека Бритни Спирс пеела, на бината се качил луд обожавател, кој, за среќа, бил навреме совладан од обезбедувањето. благодарение на експресната реакција на обезбедувањето, се поминало без последици. Бритни во прво време не забележала дека нешто се случува зад неа, но кога сфатила дека има проблем само прашала дали има пиштол. Концертот кусо бил прекинат, а Бритни била тргната од сцената.

⇐ DailyРепублика ⇒