Џозеф Фајнс го оживеа Мајкл Џексон

Обожавателите на Мајкл Џексон со негодување ја прифатија веста дека нивниот идол ќе го игра бел актер, иако кралот на поп музиката добар дел од својот живот имаше речиси провидно бела кожа заради болеста витилиго. Британскиот актер Џозеф Фајнс, кому му беше доделена оваа улога во серијата „Урбани митови“, изјави дека сосема ги разбира незадоволните обожаватели, но нагласи дека сепак не станува ...

⇐ DailyРадиоМК ⇒