Џон Леџенд и Аријана Гранде ќе ја преснимат „Beauty And The Beast“

После 25 години од анимираната адаптација на бајката „Убавицата и ѕверот“, компанијата „Дизни“ во март годинава ќе го претстави и истоимениот игран филм, каде што во главните улоги ќе ги видиме Ема Вотсон како Бел и Ден Стивенс како Ѕверот. Дизниевите филмови се познати и по одличните музички теми, кои честопати биле наградувани со највисоките признанија, а токму таков е случајот и со насловната ...

⇐ DailyРадиоМК ⇒