Џоли и Пит ќе ги разведува приватен судија

-Анџелина Џоли и Бред Пит и нивните адвокати потпишаа договор за зачувување на правата на приватност на нивните заеднички деца и на семејството, со што сите судски документи ќе останат доверливи. Ангажираа приватен судија што ќе ги донесе сите потребни судски одлуки и ќе придонесе во забрзувањето на донесувањето на пресуди за сите преостанати прашања, се вели во заедничкото соопштение на двајцата ...

⇐ DailyКурир ⇒