Денес е „Крал на Инстаграм“, а пред 13 години беше последен очајник за внимание

Да, дури и еден од најпознатите хипстери и заводници на светот, Ден Билзериан, популарно познат како „Кралот на Инстаграм“, имаше не баш завидни и по малку срамни почетоци на социјалните мрежи, со неговиот профил на своевремено култната MySpace. Денес 36-годишниот Плејбој враер, пред 13 години не беше ни сенка од сликата и приликите по кои го знае светот. Не само што тој изгледаше поинаку, туку ...

⇐ DailyТаратур ⇒