Даниел Кајмакоски ќе стане татко во февруари и ја отвори вратата на својот стан

Македонскиот пејач Даниел Кајмакоски е двоен победник на музичките натпревари. Прво се прослави во „Икс фактор Адриа“, а потоа триумфираше и во „Твоето лице звучи познато“. Неодамна се дозна дека Даниел во февруари ќе стане татко. Тој и неговата избраничка, Кристина Димитриеска, ќе станат родители во февруари, а Даниел за екипата на српски „Блиц“ го отворил својот тогаш момчешки стан во кој ...

⇐ DailyБриф ⇒