Дали вежбањето еднаш неделно навистина има ефект?

 Новиот бран кој го освои светот на фитнесот си доби име „ W eekend warriors“ или во превод „Викенд воини“ . Овој концепт на вежбање не е револуционерен, меѓутоа конечно дојде време за истражување на неговите придобивки. Реалноста е дека животот е толку хаотичен со работата, обврските и семејството, што ретко стигнувате да вежбање 3-4 пати неделно, иако веќе имате уплатено за термините. Но, без ...

⇐ DailyЦрноБело ⇒