Дали Амал Клуни е бремена ?

Појавувањето на Џорџ и Амал Клуни повторно донесе низа на коментари и реакции. Имено парот отиде на кино во Лондон, по повод посебното прикажување на „The White Helmets“, документарен филм за воените дејствија во Сирија, најинтересно од сетоа тоа е стомачето на Амал. Таа беше облечена во цветен Dolce & Gabbana фустан, со кој најверојатно сакаше да го сокрие трудничкиот стомак. Амал сјаеше, а ...

⇐ DailyСкопјеИД ⇒