Целулитот не го уништува нивното расположение: А, едната од нив е модел!

Долго време никој не му обрнуваше внимание, а потоа целулитот ја доби етикетата на најголемиот недостаток на женското тело. „Како може една жена која се грижи за својот изглед да има целулит?“, гласеше прашањето кое ја следеше негативната репутација на „кората од портокал“. За среќа, приказните за озлогласениот целулит некако стивнаа во последно време. И манекенката Уба Хасан ни покажа дека не е ...

⇐ DailyТочка ⇒