Celebrity Net Worth откри колку заработуваат српските ѕвезди

Најпознатата страна на светот која се занимава со заработка и имотна состојба на познатите личности објави податоци и за ѕвездите од српската естрада. На оваа листа се најде Аца Лукас за кого не постојат точни податоци за вкупната вредност но се знае дека само во текот на минатата година заработил милион долари. Еве дел од листата за фолк ѕвездите кои најдобро заработуваат. 5. Лепа Брена - 16 ...

⇐ DailyЗа Забава ⇒