ЦЕЦА: „Седевме дома и одеднаш слушнавме силен удар кој ги затресе ѕидовите“

Во вечерните часови, додека целото семејство Ражнатовиќ било во својот дом, еден автобус силно се забил во вилата на Цеца , причинувајќи голема материјална штета. „Седевме дома и одеднаш слушнавме силен удар кој ги затресе ѕидовите! Веднаш ги погледнавме камерите и имавме што да видиме : а втобус со голема брзина удри во ѕидот на вилата! Нормално дека не е пријатно, но признавам и дека не е ...

⇐ DailyПопара ⇒