Бубе ИН: „Сакам да ви се заблагодарам што сите заедно бевте хумани, а јас од радост не можев да спијам“

„Драги колеги, пријатели, клиенти и сите вие мои поддржувачи, по одржаниот настан вчеравечер, сакам да ви се заблагодарам што сите заедно бевте хумани, а јас од радост не можев да спијам. Успешно одржаната хуманитарна ревија во Музејот на современа уметност и вашата позитивна енергија ми дадоа уште поголема желба дека вреди да се борам за подобро утре. Вашата посветеност, несебичност и ...

⇐ DailyУбавина и Здравје ⇒