Брутално искрен пост за жените кои не работат!

Изморена од константното слушање на фразата "што правиш по цел ден?" блогерката Ryshell Castleberry реши да напише статус за сите мајки кои седат дома и "не работат ништо". Статусот експлодира! Нејзиниот моќен статус беше лајкуван повеќе од 640,000 пати и споделен од 300,000 корисници. Можеби ви личи како многу, но не е доволно. Треба да биде прочитан од сите за да се знае енормната жртва на ...

⇐ DailyIndex24.mk ⇒