Борба за милијардите: Кој ќе го наследи богатството на Рокфелер?

Според официјалните податоци кои ги објави магазинот „Форбс”, богатството на починатиот Дејвид Рокфелер (101) изнесува речиси три и пол милијарди долари. Потомокот на најбогатото семејство во историјата на САД зад себе оставил шест деца, но прашањето е кој ќе го наследи неговото богатство, со оглед на тоа што неодамна во американските медиуми се појавија информации дека Рокфелер ќе му остави ...

⇐ DailyРепублика ⇒