Боб Дилан – бунтовниот бард на рокот што го промени светот

Растев во време кога рокерите ни се обраќаа преку нивните песни и кога со начинот како го живееја животот се обидуваа да застапуваат некои идеали и да остваруваат свои сништа. Познато е дека секоја генерација има свој стил, вкус, ставови и светоглед, кои прво сама ги оформува, потоа ги изнесува и изразува, а на крајот и ги толкува. Пред сѐ мислам на музичарите што сакаат да направат бесмртни ...

⇐ DailyРепублика ⇒