Бесплатен интернет, кабини за дремење и пивница на најдобриот аеродром во Европа

Познато е дека меѓународниот аеродром Чанги во Сингапур е прогласен за најдобар на светот бидејќи има бесплатно кино, базен, компјутерски конзоли за видеоигри, како и бесплатен интернет и бројни други занимации. Оваа титула во Европа ја носи меѓународниот аеродром Минхен. Иако е на четврто место во светски рамки, во Европа е прогласуван за најдобар во изминатите 12 години. Еве зошто: 1. Има ...

⇐ DailyКајгана ⇒