Балканскиот Нострадамус откри: Ќе се разведат Северина и Игор, Пријовиќ ќе го остави Филип!

Парапсихологот Мевлудин Дуванчиќ во емисијата на Огнен Амиџиќ откри дека 2017-та ќе биде фатална за многу бракови на естрадата. Оваа година ќе биде пресудна за многу јавни личности. Северина и Игор сакаат наследник, но нема да успеат во тоа. За жал, ќе се разведат. Истото ќе се случи со Александра и Филип, нивната врска нема да упее, вели Мевлудин. Балканскиот Нострадамус истотака откри каков пол ...

⇐ DailyВистина ⇒