Бакнежи, нежности, прегратки: ПРВ ГЕЈ ПАР ВО МАКЕДОНСКА СЕРИЈА (ВИДЕО)

Македонската хит серија "Преспав" е доказ дека и Македонија има квалитетна домашна серија. Оваа серија со нетрпение ја очекуваат гледачите, бидејќи секоја епизода е се поинтересна и поинтересна. А, воедно со поседната епизода се урнаа сите табуа, со една сцена македонските актери Васил Зафирчев и Игор Стојчевски покажаа огромна професионалност и современост. Станува збор за љубовната врска меѓу ...

⇐ DailyExclusive ⇒