Австралија Опен на Еуроспорт заедно со тенис - ...

Сите терени, мечеви и анализи на ЕуроСпорт Еуроспорт како водечка спортска дестинација во 2017. година, ќе ги пренесува сите четири Гренд Слем турнири. Преку Еуроспорт каналите и Eurosport Player, гледачите ќе можат да уживаат во повеќе од 100 часа од најдобриот светски тенис и пренос на сите мечеви од било кој терен. Прв на распоред е Австралија Опен кој трае од 16. до 29. јануари. Експрертите ...

⇐ DailyТВ Пакет ⇒