АНЏЕЛИНА ЏОЛИ СРЕДЕ СКАНДАЛ: Актерката ги лажирала документите за посвојувањето на најстариот син?

За да се забрза посвојувањето, во документите стои дека хуманитарен работник е татко на Медокс Хуманитарен работник призна дека ги лажирал податоците за посвојувањето на Медокс (15) од Камбоџа, најстариот син на Анџелина Џоли. Моунх Саратх (51) тврди дека славната холивудска актерка во документите за посвојување на Медокс користела невистинити податоци. За да го забрза посвојувањето, во ...

⇐ DailyВелес Прес ⇒