Анџелина Џоли се најде во центарот на нов скандал

Еден хуманитарен работник признал дека ги лажирал документите за посвојувањето на Медокс, синот на Анџелина Џоли од Камбоџа. Моунх Сарат (51) тврди дека славната холивудска ѕвезда во документацијата за посвојувањето на нејзиниот најстар син користела невистинити информации. Меѓу другото, за да го забрзаат процесот на посвојување, во документите било наведено дека тој е таткото на Медокс, пишува ...

⇐ DailyТочка ⇒