Анџелина Џоли во голем скандал: Актерката ги лажирала документите за посвојувањето на најстариот син?

Хуманитарниот работник Моунх Саратх (51) тврди дека славната холивудска актерка Анџелина Џоли во документите за посвојување на Медокс (15) од Камбоџа користела невистинити податоци. За да го забрза посвојувањето, во документите стои дека овој хуманитарен работник е татко на Медокс. Анџелина го посвои Медокс во 2003 година. - Лажев дека сум му татко за да се забрза постапката - тврди ...

⇐ DailyБркај Работа ⇒