Амалија Кнавс - од шивачка до тешта на Доналд Трамп

Амалија Кнавс некогаш работела во текстилна фабрика во комунистичка Словенија. Денес е тешта на претседателот на САД, живее во Њујорк и заедно патува во Флорида со ќерката Меланија и зетот Доналд Трамп. Тоа што е прва дама на САД, Меланија Трамп не ја оттргнало од семејството. Мајката на Меланија, Амалија Кнавс, во сè ја поддржува својата ќерка и е еден од нејзините најдобри модни советници. ...

⇐ DailyПлус Инфо ⇒