Ако сакате да знаете каква ќе ви биде оваа 2017та година – отворете ја првата книга која ќе ви дојде при рака на страна 117

Иако штотуку започна новата 2017та години на интернет веќе кружи интересен трик со чија помош може да откриете што ве очекува во следните 365 дена. Се што треба да направите е само да ја отворите првата книга што ќе Ви дојде при рака на 117-та страница. Ретки се оние кои ќе одолеат на предизвикот. Едноставноста на трикот е доволна за тој да ги опседне „зависниците од интернет“. Социјалните мрежи ...

⇐ DailyЗа Се ⇒