Аца Лукас се разведува, сопругата Соња се спакувала

Се разведува ли српската ѕвезда Аца Лукас, како што во последно време наведуваат српските медиуми. Дека гласините за развод на Лукас од својата сопруга Соња, не се без основа, додатно масло на огнот е и веста дека Соња, во раните утрински часови ја напуштила земјата и заминала на море заедно со својата ќерка, додека Аца останал во Белград. Според српските медиуми, Соња неможела да издржи ни ден ...

⇐ DailyРепублика ⇒