4 години и над 10.000 хартивчиња од бонбони биле потребни за овој фустан (фото)

 „Околу 4 години собирав хартивчиња од Starbust бонбончиња, со помош од пријателите и семејството, за да го направам овој фустан“. Вака започнува приказната на креативната девојка која имала повеќе трпение од сите на светов. Со помош на детално планирање на боите и шарите, виткање и превиткување на хартивчињата, Емили го направила овој фантастичен фустан. Проектот започнал неколку години откако ...

⇐ DailyЦрноБело ⇒