10 типови на луѓе кои никој не сака да ги сретне на венчавка

Постојат неколку типични личности кои на венчавки на секого му го расипуваат расположението, но ако сакате да не ви се случи тоа еве кој вид на луѓе треба да ги избегнувате на венчавките: Нормално е на свадбените веселби многу да се напијат по некоја чаша повеќе, но постојат и многу кои тогаш мислат дека го испиле и целиот памет на светот. Бегајте од нив без обзир на се, освен ако сакате цела ...

⇐ DailyСваштарник ⇒