Германски експерт: Може ли успешен спортист да не јаде месо?

Иако повеќето од нас гледаат само на вкусна зимска салата – киселата зелка е многу повеќе од тоа и затоа ви предлагаме да подготвите едно буре за вашето ...
| | веќе видена | слични

Со оглед на темпото на живот, малку луѓе денес се одлучуваат да забават и да направат диета. Во суштина сите бараат диета преку Интернет и бараат некого за ...
| | веќе видена | слични

Хељдата и кефирот сами по себе се супер здрави производи, но заедно се уште по моќни и имаат неверојатен ефект врз вашето здравје! Сировата хељда со кефир ...
| | веќе видена | слични
2 копии

Проблемот со кој се соочуваат многу луѓе за време на диетата е таканаречениот јо-јо ефект. Ефектот јо-јо значи дека луѓето губат телесната тежина неколку пати, ...
| | веќе видена | слични

Се смета дека киселата зелка потекнува од Кина, датира од пред 2000 години. Бидејќи во тоа време немало современи форми на зачувување на храна, како што се ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва изјави дека се слушнал со претседателскиот кандидат, Арбен Таравари, при што му честитал за денешните избори ...
сите 523 | | | веќе видена

Либанската милитантна група Хезболах денеска соопшти дека истрелала десетици ракети врз пограничниот град Шомера во северен Израел, откако израелската ...
сите 312 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на коалицијата „Европски фронт“ предводена од ДУИ Бујар Османи денеска гласаше во избирачкото место во ОУ „Адем Јашари“ во Општина ...
сите 174 | | | веќе видена

Нов влажен бран ќе ја зафати Македонија од вечерва, велат синоптичарите. - По денешниот претежно стабилен и сув ден со повеќе сончеви периоди, во текот на ...
сите 247 | | | веќе видена

Докторот Нико Беќаровски ја претстави екипата со која го крена гласот против самоволието на економската директорка на Клиниката за токсикологија Бесија Иљази ...
сите 100 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Германски експерт: Може ли успешен спортист да не јаде месо?

Од:
До кого (е-маил):
Порака: