Една третина од рестораните во Брисел пред банкрот

Претседателот на германскиот синдикат за индустрија и металургија, Јорг Хофман, и пратеничката Катја Кипинг предлагаат да се воведе четиридневна работна ...
| | веќе видена | слични

Во Македонија периодов најмногу се бараат општи работници, продавачи, шивачи, хигиеничари и келнери. Овие податоци се објавени на веб страницата на Агенцијата ...
| | веќе видена | слични

Претседателот на германскиот Синдикат за индустрија и металургија и претседателката на парламентарната партија Левица предлагаат во процесот на донесување ...
| | веќе видена | слични
3 копии
3 копии
5 копии

Најголемиот светски ланец на пицерии “Pizza Hut“ банкротираше. Повеќе од 300 ресторани од познатиот синџир ресторани ќе бидат трајно затворени по банкротот на ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Висок генерал на Револуционерната гарда се закани дека ќе ги гаѓа израелските „нуклеарни постројки“ доколку ги нападне иранските локации, објавија државните ...
сите 905 | | | веќе видена

Денес почнуваме со кампања за парламентарните избори, по мене ова се најбитни избори кои што и се случуваат на Македонија, избори кои што ќе ја определат ...
сите 663 | | | веќе видена

Претседателскиот кандидат Стево Пендаровски до Комисијата за спречување и заштита од дискриминација ќе достави претставка за говорот на омраза, навредите и ...
сите 154 | | | веќе видена

СДСМ и Коалицијата се единствена опција за европска иднина на државата, наспроти ВМРО - ДПМНЕ кои немаат ниту план, ниту визија, ниту одлучност, ниту волја да ...
сите 88 | | | веќе видена

Студениот бран што ја зафати речиси цела Европа, вклучувајќи го и Балканскиот Полуостров ќе се задржи и во следниот период. Во регионот за време на викендот, и ...
сите 276 | | | веќе видена

Одраз на слабост е кога наместо одговор на поставените прашања, се возвраќа со закана. И претходното градско раководство ја оценило реконструкцијата на ...
сите 113 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Една третина од рестораните во Брисел пред банкрот

Од:
До кого (е-маил):
Порака: