Еве како се прави пинџур: Време е за подготовка на зимница


Кога еднаш ќе ги пробате овие готвени домати, ќе ги правите на овој начин за секоја зима. 6 кг домати 2 лажици сол 4 лажици шеќер кромид луто пиперче целер ...
| | веќе видена | слични

Започнете го денот со вкусен омлет. 5 јајца сол бибер 40 гр пармезан сирење сланина пиперка 2 лажици млеко 2 лажици брашно Одвојте жолчки и белки. Потоа ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Пред нас се две недели до парламентарните избори кои треба да ја определат иднината на Македонија. Во програмата Платформа 1198 има решенија за криминалот, ...
сите 619 | | | веќе видена

Иран се закани дека ако Израел пак изврши напад на нивна територија, прашање е дали ќе остане нешто од нив. Иранскиот претседател Ибрахим Раиси го доведе во ...
сите 285 | | | веќе видена

Вкупно 14-те гласачки места во казнено поправни установи каде своето гласачко право денеска можеа да го остварат 2.147 гласачи, се затворени, а одѕивот ...
сите 338 | | | веќе видена

Секој од вас е еднакво важен и за нашата сегашност и за нашата иднина како држава, рече на денешниот митинг во Сопиште претседателот на СДСМ, Димитар ...
сите 422 | | | веќе видена

Во основно училиште на подрачјето на населба Влае во Скопје, вчера во 12:40 часот, полициски службеници од ЕВР ОКР Карпош лишиле од слобода ученик (штитеник од ...
сите 320 | | | веќе видена

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров испрати порака преку видео врска на конференција во Москва, каде предупреди дека рамнотежата на односите ...
сите 235 | | | веќе видена

ЈП Паркинзи на општина Центар и општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје во текот на една недела санкционираа 229 непрописно паркирани ...
сите 121 | | | веќе видена

Во врска со претстојните избори денеска во просториите на Министерството за внатрешни работи, министерот Панче Тошковски одржа состанок на кој присуствуваа ...
сите 144 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Еве како се прави пинџур: Време е за подготовка на зимница

Од:
До кого (е-маил):
Порака: