5 најдобри зачини за подготовка на свинско месо

Во време на пандемија на коронавирус, експертите апелираат на секој можен начин да го зајакнете имунолошкиот систем кој е клучен во одбрана од Ковид-19. Сепак, ...
| | веќе видена | слични
2 копии

Болката во грбот е една од најстрашните, покрај онаа во забот и увото, бидејќи ја попречува нашата активност и желба за станување од кревет.Доколку и вие сте ...
| | веќе видена | слични

Киноа со зеленчук Состојки: 200 г киноа 200 г карфиол 200 г брокула 200 г моркови 1 кромид 1 кромид зачини, сол и црн пипер Приготвување: Варете ја киноата во ...
| | веќе видена | слични

Во времето на самоизолација, си наоѓаме најразлични грицки кои ни го разубавуваат денот, но добро е кога тие се здрави! Во помфритот од морков може да уживаме ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски вечерва изјави дека се слушнал со претседателскиот кандидат, Арбен Таравари, при што му честитал за денешните избори ...
сите 889 | | | веќе видена

Либанската милитантна група Хезболах денеска соопшти дека истрелала десетици ракети врз пограничниот град Шомера во северен Израел, откако израелската ...
сите 215 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на коалицијата „Европски фронт“ предводена од ДУИ Бујар Османи денеска гласаше во избирачкото место во ОУ „Адем Јашари“ во Општина ...
сите 174 | | | веќе видена

Коносителната на листата за пратеници на СДСМ во петтата изборна единица изјави дека програмата на СДСМ има реален план за побрзо да им ја донесеме на младите ...
сите 270 | | | веќе видена

Нов влажен бран ќе ја зафати Македонија од вечерва, велат синоптичарите. - По денешниот претежно стабилен и сув ден со повеќе сончеви периоди, во текот на ...
сите 286 | | | веќе видена

Докторот Нико Беќаровски ја претстави екипата со која го крена гласот против самоволието на економската директорка на Клиниката за токсикологија Бесија Иљази ...
сите 100 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

5 најдобри зачини за подготовка на свинско месо

Од:
До кого (е-маил):
Порака: