Не се размножуваат бактерии – Најважното нешто што треба да се знае за шеќерот


Шеќерот, без разлика дали кафеав или пак бел, трае вечно. Ако се стврдне со време се рони така што се загрева и меша, како и медот.Не се размножуваат бактерии, ...
| | веќе видена | слични
3 копии

Сите знаеме дека без кромид речиси и нема јадење, но знаеме колку течат солзи од кромидот и колку тешко се вади мирисот. Колку што е ножот по остар толку ...
| | веќе видена | слични

Едноставна за подготовка, а вкусот фантастичен! 6 јајца 6 лажици брашно 100 гр ситно сечкана шунка Пекабеско 1/2 лажичка сол 2-3 варени јајца 1 лажичка ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Три лица се полесно повредени во сообраќајка што утрово околу 8 часот се случи пред велешкото село Иванковци, наспроти гробиштата. Повредените со возило на ...
сите 310 | | | веќе видена

Податоците за здравствената состојба на пациентите никако не смеаат да се коментираат јавно, а тоа ќе се случи во судницата, откако беше побарано на рочиштето ...
сите 301 | | | веќе видена

Оваа техничка влада не е формирана за некој да има повеќе или помалку политички кредибилитет или легитимитет, туку едноставно сите заедно да се вградиме во ...
сите 322 | | | веќе видена

Во иранското општество навистина врие, но ситуацијата не е споредлива со револуцијата пред 41 година, смета Рајнер Херман од Франкфуртер алгемајне цајтунг ...
сите 426 | | | веќе видена

Реакциите за документарниот филм „Медена земја“ не стивнуваат. Своите впечатоци на социјалните мрежи ги сподели и познатата актерка Џејми Ли Кертис. „„Колку ...
сите 140 | | | веќе видена

Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев, преку ФБ одговори на нападите од дополнителната заменичка министерка Петровска.- Во однос на денешното интервју за ...
сите 104 | | | веќе видена

Диего Симеоне се докажа како фантастичен тренер во изминативе години како предводник на Атлетико Мадрид, но и самиот признава дека неисполнета желба му е да се ...
сите 86 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Не се размножуваат бактерии – Најважното нешто што треба да се знае за шеќерот

Од:
До кого (е-маил):
Порака: