КНЕДЛИ ОД СПАНАЌ: Вкус кој нема да го заборавите (РЕЦЕПТ)


 Една од причините поради кои го сакаме летото е изобилството од овошје, а црните сливи не се никаков исклучок. Овој пат ви предлагаме да ги употребите во ...
| | веќе видена | слични

Пресечете го дното на лубеницата со цел таа да стои стабилно, а потоа преполовете ја како што е покажано во видеото, односно малку над половината. Потоа со ...
| | веќе видена | слични

Состојки: 2 тиквички 2 јајца 2 моркови или 1 поголем 1/2 кромид малку лукче по желба 40 г пармезан 200 г брашно од наут (може и обично, ама поздраво е со ...
| | веќе видена | слични

Прочитајте како да го подготвите овој брз и едноставен ручек, односно полнети модри патлиџани, кои откако ќе ги пробате, редовно ќе бидат на вашата трпеза. 4 ...
| | веќе видена | слични

Направете брзи плазма бомбици за цело семејство или за гости. Брзо и едноставно. 450 гр. мелена плазма 250 гр. шеќер во прав 200 гр. мелени ореви 250 мл. ...
| | веќе видена | слични
2 копии
повеќе

Останато

И Тел Авив и Техеран го минимизираа израелскиот воздушен напад во Иран во петокот, сугерирајќи дека ниту една страна не сака да ја види ситуацијата да ескалира ...
сите 768 | | | веќе видена

16-годишно момче е обвинето за тероризам откако нападнало христијански епископ додека тој проповедал, oдлучија обвинителите од Сиднеј.Тинејџерот, кој не може ...
сите 133 | | | веќе видена

Ништо не е променето во ДПМНЕ, оценуваат од владејачката СДСМ. „На митинзите на ДПМНЕ и Силјановска е истата кореографија од времето кога се носеа Хунзи и кога ...
сите 701 | | | веќе видена

Ставот на Министерството за здравство е позитивен кон приватните специјализанти,но решение ќе има после изборите, се вели во соопштението од МЗ. Приватните ...
сите 147 | | | веќе видена

Даштевски во интервју за Македонската радио и телевизија вели дека ДИК е подготвена да спроведе фер, демократски и кредибилни избори. Очекува изборите да ...
сите 124 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

КНЕДЛИ ОД СПАНАЌ: Вкус кој нема да го заборавите (РЕЦЕПТ)

Од:
До кого (е-маил):
Порака: