Ова се најдобрите прилози за ќофтиња – вака се највкусни


Кафеавиот шеќер е вкусен и поздрав, а се препорачува да се чува во ладилник за да се спречи најголемиот проблем со него, да се стврднува од влага. Ако веќе е ...
| | веќе видена | слични

Стар и добар трик кој секогаш успева. Ако солта ви фаќа грутки и се скаменува од влага, направете го она кое веројатно сте го забележале во многу ресторани и ...
| | веќе видена | слични
2 копии

Оваа есен направете нешто повкусно од ајвар и малиџано. СОСТОЈКИ: 1 л. доматно пире 2 кг. пиперки 500 гр. кромид 500 гр. морков 100 гр. сол 100 гр. шеќер 100 ...
| | веќе видена | слични

Вкусен ручек кој ќе го обожавате! 800 гр јунешко месо 2 главици кромид масло сол бибер малку црвена пипер 1/2 главица лук листови целер листови магдонос 2 ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Медиумите од регионот, па и грчките пишуваат за изборите кои вчера се одржаа во Македонија. На победата на кандидатката на ВМРО-ДПМНЕ, Гордана ...
сите 397 | | | веќе видена

Државната изборна комисија преку едукативната и информативна кампања - „Ти си на ред“, поттикнува поголема излезност на Претседателските и Парламентарните ...
сите 448 | | | веќе видена

„Колку и да е убедлива, победата нема да биде комплетна доколку ДУИ не биде срушена од власт“, пишува на својот профил генералот Стојанче Ангелов, кој се до ...
сите 587 | | | веќе видена

Уште една анализа на Фактор за гласањето по општини, овој пат за тоа како гласаа граѓаните во некои од најголемите македонски општини. Ги анализиравме Битола, ...
сите 30 | | | веќе видена

Министерството за внатрешни работи попладнево соопшти дека се евидентирани три случаи на фотографирање на гласачкото ливче во штипско и Сопот и два случаи во ...
сите 118 | | | веќе видена

Сообраќајна несреќа помеѓу патничко возило марка „БМВ“ со прилепски регистарски ознаки управувано од М.М. (20) од с. Браилово, и прилепско и товарно моторно ...
сите 105 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Ова се најдобрите прилози за ќофтиња – вака се највкусни

Од:
До кого (е-маил):
Порака: