Во Македонија се претпочитаат Витаминка, Бимилк, Опел, Нивеа, Нестле…

9 копии

За Македонците, производите и компаниите како Витаминка, Опел, Милка, Бимилк, Нивеа или Нестле се најдобри примери и типични претставници на најдобар однос помеѓу цената и квалитетот (најдобра вредност за дадените пари) на македонскиот пазар. Ова се резултатите на првото истражување за наградата Best Buy Award спроведено во Македонија од страна на швајцарската организација ICERTIAS. Организацијата го мери искуството и задоволството на граѓаните со односот помеѓу цената и квалитетот на производите и услугите кои можат да се најдат на пазарот, се наведува во соопштението. Истражувањето за Република Македонија беше спроведено во февруари 2015 година. Неодамнешното истражување во Македонија опфати 55 различни комерцијални и некомерцијални економски категории, како: малопродажба, прехрана, обувки, облека, козметика, уреди за домаќинството, телекомуникации, финансии и многу други. Прашањата во истражувањето за наградата Best Buy Award беа отворени, односно на испитаниците не им се нудеа повеќе одговори од кои ...
| | веќе видена | слични

Производите на компаниите „Витаминка“, „Опел“, „Милка“, „Бимилк“, „Нивеа“ или „Нестле“ за македонските граѓани се најдобри примери и типични претставници на најдобар однос меѓу цената и квалитетот на домашниот пазар. Ова го покажува првото истражување за наградата „Бест бај аворд“, спроведено во Македонија од страна на швајцарската меѓународна асоцијација за сертификација. Таа го мери искуството и задоволството на граѓаните со односот меѓу цената и квалитетот на производите и услугите кои можат да се најдат на пазарот. Истражувањето за Македонија е спроведено во февруари 2015 година. Од испитаниците е побарано да одговорат што според нив претставува најдобар однос помеѓу цената и квалитетот - најдобра вредност за нивните пари - според своето лично искуство за производи или услуги во определена категорија на македонскиот пазар. Во Македонија биле опфатени 55 различни комерцијални и некомерцијални економски категории, како малопродажба, прехрана, обувки, облека, козметика, уреди за домаќинството, ...
| | веќе видена | слични

За Македонците, производите и компаниите како Витаминка, Опел, Милка, Бимилк, Нивеа или Нестле се најдобри примери и типични претставници на најдобар однос помеѓу цената и квалитетот (најдобра вредност за дадените пари) на македонскиот пазар. Ова се резултатите на првото истражување за наградата Best Buy Award спроведено во Македонија од страна на швајцарската организација ICERTIAS. Организацијата го мери искуството и задоволството на граѓаните со односот помеѓу цената и квалитетот на производите и услугите кои можат да се најдат на пазарот. Истражувањето за Република Македонија беше спроведено во февруари 2015 година. Како дел од истражувањето за наградата Best Buy Award, од испитаниците беше побарано да одговорат што според нив претставува најдобар однос помеѓу цената и квалитетот – најдобра вредност за нивните пари – според своето лично искуство за производи или услуги во определена категорија на македонскиот пазар. Неодамнешното истражување во Македонија опфати 55 различни комерцијални и некомерцијални ...
| | веќе видена | слични

За Македонците, производите и компаниите како Витаминка, Опел, Милка, Бимилк, Нивеа или Нестле се најдобри примери и типични претставници на најдобар однос помеѓу цената и квалитетот на македонскиот пазар. Ова го покажаа резултатите од првото истражување за наградата Best Buy Award спроведено во Македонија од страна на швајцарската организација ICERTIAS. Организацијата го мери искуството и задоволството на граѓаните со односот помеѓу цената и квалитетот на производите и услугите кои можат да се најдат на пазарот. Истражувањето за Македонија било спроведено во февруари 2015 година. Неодамнешното истражување во Македонија опфати 55 различни комерцијални и некомерцијални економски категории, како: малопродажба, прехрана, обувки, облека, козметика, уреди за домаќинството, телекомуникации, финансии и многу други. Во истражувањето на испитаниците, на пример, во категоријата „Чоколадо“ им беше поставено следното прашање: „Кој производител на чоколадо според Ваше лично искуство нуди најдобар однос помеѓу квалитетот ...
| | веќе видена | слични

Производите на компаниите Витаминка, Опел, Милка, Бимилк, Нивеа или Нестле за македонските граѓани се најдобри примери и типични претставници на најдобар однос меѓу цената и квалитетот на домашниот пазар.Ова го покажува првото истражување за наградата Best Buy Award спроведено во Македонија од страна на швајцарската организација ICERTIAS. Организацијата го мери искуството и задоволството на граѓаните со односот меѓу цената и квалитетот на производите и услугите кои можат да се најдат на пазарот. Истражувањето за Република Македонија е спроведено во февруари 2015 година.Како дел од истражувањето за наградата Best Buy Award, од испитаниците е побарано да одговорат што според нив претставува најдобар однос помеѓу цената и квалитетот – најдобра вредност за нивните пари – според своето лично искуство за производи или услуги во определена категорија на македонскиот пазар.Итражување во Македонија опфати 55 различни комерцијални и некомерцијални економски категории, како малопродажба, прехрана, обувки, облека, ...
| | веќе видена | слични

За Македонците, производите и компаниите како Витаминка, Опел, Милка, Бимилк, Нивеа или Нестле се најдобри примери и типични претставници на најдобар однос помеѓу цената и квалитетот (најдобра вредност за дадените пари) на македонскиот пазар. Ова се резултатите на првото истражување за наградата Best Buy Award спроведено во Македонија од страна на швајцарската организација ICERTIAS. Организацијата го мери искуството и задоволството на граѓаните со односот помеѓу цената и квалитетот на производите и услугите кои можат да се најдат на пазарот. Истражувањето за Република Македонија беше спроведено во февруари 2015 година. Како дел од истражувањето за наградата Best Buy Award, од испитаниците беше побарано да одговорат што според нив претставува најдобар однос помеѓу цената и квалитетот - најдобра вредност за нивните пари - според своето лично искуство за производи или услуги во определена категорија на македонскиот пазар. Неодамнешното истражување во Македонија опфати 55 различни комерцијални и ...
| | веќе видена | слични

За Македонците, производите и компаниите како Витаминка, Опел, Милка, Бимилк, Нивеа или Нестле се најдобри примери и типични претставници на најдобар однос помеѓу цената и квалитетот на македонскиот пазар. Ова го покажаа резултатите од првото истражување за наградата Best Buy Award спроведено во Македонија од страна на швајцарската организација ICERTIAS. Организацијата го мери искуството и задоволството на граѓаните со односот помеѓу цената и квалитетот на производите и услугите кои можат да се најдат на пазарот. Истражувањето за Македонија било спроведено во февруари 2015 година. Неодамнешното истражување во Македонија опфати 55 различни комерцијални и некомерцијални економски категории, како: малопродажба, прехрана, обувки, облека, козметика, уреди за домаќинството, телекомуникации, финансии и многу други. Во истражувањето на испитаниците, на пример, во категоријата „Чоколадо“ им беше поставено следното прашање: „Кој производител на чоколадо според Ваше лично искуство нуди најдобар однос ...
| | веќе видена | слични

Производите на компаниите Витаминка, Опел, Милка, Бимилк, Нивеа или Нестле за македонските граѓани се најдобри примери и типични претставници на најдобар однос меѓу цената и квалитетот на домашниот пазар. Ова го покажува првото истражување за наградата Best Buy Award спроведено во Македонија од страна на швајцарската организација ICERTIAS. Организацијата го мери искуството и задоволството на граѓаните со односот меѓу цената и квалитетот на производите и услугите кои можат да се најдат на пазарот. Истражувањето за Република Македонија е спроведено во февруари 2015 година. Како дел од истражувањето за наградата Best Buy Award, од испитаниците е побарано да одговорат што според нив претставува најдобар однос помеѓу цената и квалитетот - најдобра вредност за нивните пари - според своето лично искуство за производи или услуги во определена категорија на македонскиот пазар. Итражување во Македонија опфати 55 различни комерцијални и некомерцијални економски категории, како малопродажба, прехрана, обувки, облека, ...
| | веќе видена | слични

Производите на компаниите Витаминка, Опел, Милка, Бимилк, Нивеа или Нестле за македонските граѓани се најдобри примери и типични претставници на најдобар однос меѓу цената и квалитетот на домашниот пазар.Ова го покажува првото истражување за наградата Best Buy Award спроведено во Македонија од страна на швајцарската организација ICERTIAS. Организацијата го мери искуството и задоволството на граѓаните со односот меѓу цената и квалитетот на производите и услугите кои можат да се најдат на пазарот. Истражувањето за Република Македонија е спроведено во февруари 2015 година.Како дел од истражувањето за наградата Best Buy Award, од испитаниците е побарано да одговорат што според нив претставува најдобар однос помеѓу цената и квалитетот - најдобра вредност за нивните пари - според своето лично искуство за производи или услуги во определена категорија на македонскиот пазар.Итражување во Македонија опфати 55 различни комерцијални и некомерцијални економски категории, како малопродажба, прехрана, обувки, облека, ...
| | веќе видена | слични

Останато

Дарко Јаневски Додека се палите како „хепо коцки“ на „бомбите“ што Фатиме Гучи и Бубе ги пуштаат во судница за „Монструм“, некако заборавате дека оние за кои ...
сите 625 | | | веќе видена

ВМРО-ДПМНЕ објави список од 25 лица вработени во СЈО по линии на непотизам. Обвинителот Гаврил Бубевски во СЈО си ги вработил братучедите Ефимија и Љупчо ...
сите 389 | | | веќе видена

Македонија чекаше и не дочека Турција да ја победи Финска, што ќе значеше пласман на нашите одбојкари во осминафиналето од Европското првенство. Турција загуби ...
сите 343 | | | веќе видена

Сакаме да изградиме систем во кој пациентот ќе биде во центар и сакаме да ја подобриме комуникацијата со пациентите, да го слушнеме нивниот глас „Доста е за ...
сите 279 | | | веќе видена

Жените родени во овој знак можат да заведат кој и да посакаат, додека мажите важат за најснаодливи во кревет. Се разбира, станува збор за Биковите, кои општо ...
сите 156 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Во Македонија се претпочитаат Витаминка, Бимилк, Опел, Нивеа, Нестле…

Од:
До кого (е-маил):
Порака: