DOC Сертификат за сезоната 2013-2014

Со ресертификацијата уште еднаш се потврди дека Министерството за образование и наука има воспоставено документиран систем за управување со квалитет и во целост ги имплементира барањата на меѓународниот стандард за квалитет ISO 9001:2008. Министерството за образование и наука по втор пат се стекна со Сертификат за управување со квалитет, односно за креирање, управување и унапредување на образовниот систем во дејностите на основното, средното и високото образование, како и за планирање, организирање, мотивирање и координирање на науката и техничко-технолошкиот развој во Република Македонија. Станува збор за ресертификација на системот за управување со квалитет, која се спроведе согласно барањата на Стандардот МКС EN ISO 9001:2009 ( македонска верзија). Сертификатот го додели АМ ЦЕРТ Групација Аутомакедонија – Скопје. Со ресертификацијата уште еднаш се потврди дека Министерството за образование и наука има воспоставено документиран систем за управување со квалитет и во целост ги имплементира барањата на ...
| | веќе видена | слични
3 копии

Министерството за образование и наука по втор пат се стекна со Сертификат за управување со квалитет, односно за креирање, управување и унапредување на образовниот систем во дејностите на основното, средното и високото образование, како и за планирање, организирање, мотивирање и координирање на науката и техничко-технолошкиот развој во Република Македонија. Станува збор за ресертификација на системот за управување со квалитет, која се спроведе согласно барањата на Стандардот МКС ЕН ИСО 9001:2009 ( македонска верзија). Сертификатот го додели АМ ЦЕРТ Групација Аутомакедонија – Скопје. Со ресертификацијата уште еднаш се потврди дека Министерството за образование и наука има воспоставено документиран систем за управување со квалитет и во целост ги имплементира барањата на меѓународниот стандард за квалитет ИСО 9001:2008.
| | веќе видена | слични

Останато

„СДСМ продолжува со промените и со зајакнувањето на капацитетите што се во интерес на граѓаните и имаат за цел забрзување на напредокот. Последните промени во ...
сите 116 | | | веќе видена

Кандидатка за нова министерка за финансии ќе биде Нина Ангеловска, додека за функцијата нови замени-министри за економија, за образование и за политички систем ...
сите 145 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

DOC Сертификат за сезоната 2013-2014

Од:
До кого (е-маил):
Порака: