Природен рецепт за силен имунитет: Помага и при слабеење


Состојки: 1 кг филети од риба 400 мл пиво осум лажици брашно една лажичка сол три лажици масло брашно трошки од леб сусам и лен по желба Подготовка: Филетите ...
| | веќе видена | слични
2 копии

Што се божиќните празници без варено вино? Незаборавната комбинација на вкусови и зачини нè тера да ја паметиме секоја голтка до крајот на годината, а овој ...
| | веќе видена | слични

Посни кифли со пиво и ореви по стар рецепт. 350 мл масло 350 мл пиво брашно по потреба 12 гр прашок за печиво 100 гр ореви 300 гр шеќер за сируп 10 гр ванилин ...
| | веќе видена | слични

Специјалитет готов за миг од само 4 состојки. 200 гр кикирики или ореви 380 гр кондензирано млеко 100 гр чоколадо 20 гр путер Пропржете кикирики или ореви. Во ...
| | веќе видена | слични

Овошни уштипци меки како душа. Само измешајте ги состојките и вадете со лажица – готови за 15 минути. 4 јајца 500 мл јогурт прстофат сол 350 гр брашно 10 гр ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

По целосна обработка на гласачките ливчиња, Државната изборна комисија ги објави резултатите од вчерашните избори. Еве по колку гласови освоија кандидатите: ...
сите 231 | | | веќе видена

Либанската милитантна група Хезболах денеска соопшти дека истрелала десетици ракети врз пограничниот град Шомера во северен Израел, откако израелската ...
сите 309 | | | веќе видена

Општа оценка од првиот круг на претседателските избори, барем од мој аспект, е дека резултатите не се такви какви што очекувавме. Бројките уште се движат и се ...
сите 385 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на коалицијата „Европски фронт“ предводена од ДУИ Бујар Османи денеска гласаше во избирачкото место во ОУ „Адем Јашари“ во Општина ...
сите 89 | | | веќе видена

Кандидатот на Левица за претседател на Македонија, професорката Билјана Ванковска упати честитка за победниците, по завршувањето на првиот круг од ...
сите 115 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Природен рецепт за силен имунитет: Помага и при слабеење

Од:
До кого (е-маил):
Порака: