Предлог предјадење, главно јадење и десерт со Битолска павлака


Ако направивте супа, но не можете да ја изедете во еден ден, па ја оставате за утредента треба да го знаете ова. Треба да и ставите малку сода бикарбона.Вака ...
| | веќе видена | слични

Необична комбинација на пилешко месо со вишни… Состојки: 600 гр пилешко бело месо 2 лажици маслиново масло сол 200 гр вишни 250 мл сок од вишни цимет 15 гр ...
| | веќе видена | слични

За ручек или вечера, подгответе сочни телешки шницли… Состојки: 500 гр телешко месо 10 гр путер 1 лажица маслиново масли 100 гр морков 100 гр целер 100 гр ...
| | веќе видена | слични

Идеално јадење за доручек… Состојки: 6 јајца 300 гр спанаќ 20 гр шунка 2 лажици масло бибер сол Начин на подготовка: Загрејте лажица масло па пржете го крупно ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Со реториката каква што ја има опозицијата на чело со ВМРО-ДПМНЕ, не верувам дека гласовите на албанскиот електорат ќе се прелеат кај било кого друг, освен кај ...
сите 474 | | | веќе видена

Либанската милитантна група Хезболах денеска соопшти дека истрелала десетици ракети врз пограничниот град Шомера во северен Израел, откако израелската ...
сите 206 | | | веќе видена

„Колку и да е убедлива, победата нема да биде комплетна доколку ДУИ не биде срушена од власт“, пишува на својот профил генералот Стојанче Ангелов, кој се до ...
сите 126 | | | веќе видена

Портпаролот на движењето ЗНАМ Никола Мемов денеска на прес-конференција оценувајќи го изборниот процес, констатираше дека изборите се делумно фер и ...
сите 100 | | | веќе видена

Лидерот на ЗНАМ, Максим Димитриевски, кој освои над 75 000 гласа во првиот круг од ретседателските избори посебна порака упати до Стево Пендаровски, кој има ...
сите 100 | | | веќе видена

Денеска на заедничка прес конференција министерот за внатрешни работи Панче Тошковски, дополнитениот заменик министер Митко Бојмацалиев во присуство на ...
сите 127 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Предлог предјадење, главно јадење и десерт со Битолска павлака

Од:
До кого (е-маил):
Порака: