Управните служби при МВР работат двосменски

Министерството за внатрешни работи информира дека денеска со оглед дека е прва работна сабота, Управните служби при МВР ќе работат двосменски. Пасоши, лични карти и возачки дозволи ќе се издаваат во периодот од 8 часот и 30 минути до 19 часот и 30 минути. (Крај)
| | веќе видена | слични

p { margin-bottom: 2.12mm; }  Управните служби при Министерството за внатрешни работи денеска ќе издаваат готови лични документи (пасоши, лични карти и возачки дозволи). Како што информира МВР, со оглед дека е прва работна сабота, управните служби ќе работат двосменски од 8.30 до 19.30 часот. ℼ佄呃偙⁅呈䱍倠䉕䥌⁃ⴢ⼯㍗⽃䐯䑔䠠䵔⁌⸴‰牔湡楳楴湯污⼯久㸢㰊呈䱍ਾ䠼䅅㹄ऊ䴼呅⁁呈偔䔭啑噉∽佃呎久ⵔ奔䕐•佃呎久㵔琢硥⽴瑨汭※档牡敳㵴瑵ⵦ∸ਾ㰉䥔䱔㹅⼼䥔䱔㹅ऊ䴼呅⁁䅎䕍∽䕇䕎䅒佔≒䌠乏䕔呎∽灏湥晏楦散漮杲㌠㈮†䰨湩硵∩ਾ㰉呓䱙⁅奔䕐∽整瑸振獳㸢ऊℼⴭऊ䀉慰敧笠洠牡楧㩮㈠洰੽उ⁐⁻慭杲湩戭瑯潴㩭㈠ㄮ洲੽ⴉ㸭ऊ⼼呓䱙㹅㰊䠯䅅㹄㰊佂奄䐠剉∽呌≒ਾ值匠奔䕌∽慭杲湩戭瑯潴㩭〠浭㸢䘼乏⁔䅆䕃∽楌敢慲楴湯匠牥晩‬敳楲≦举਺鿐냐臑뻐裑뫐뻐퀠킲₾ꇐ뫐뻐뿐飑뗐턠킀킰킱톾킂₸룐퀠킴킵킽통킁킺㲰䘯乏㹔⼼㹐㰊⁐呓䱙㵅洢牡楧⵮潢瑴浯›洰≭㰾但呎䘠䍁㵅䰢扩牥瑡潩敓楲ⱦ猠牥晩㸢ꏐ뿐胑냐닐뷐룐苑뗐턊킁톻킃킶킱₸뿐胑룐퀠킜킸킽톸톁킂통톀톁킂킲톾킂₾럐냐퀠킲킽톰톂킀통킈킽સ胑냐뇐뻐苑룐퀠킴킵킽통킁킺킰₵鳑뗐퀠킸킷킴킰킲킰톰₂돐뻐苑뻐닐룐퀊킻톸킇킽₸듐뻐뫐菑볐뗐뷐苑룐⠠뿐냐臑뻐裑룐‬믐룐蟑뷐룐퀠킺톰톀킂₸룐퀊킲킾킷톰킇킺₸듐뻐럐닐뻐믐룐Ⱙ퀠킲₾뿐胑뻐臑苑뻐胑룐룐苑뗐퀠킲ા럐돐胑냐듐냐苑냐퀠킽₰鳐ꃐꋐ鋐㰮䘯乏㹔⼼㹐㰊⁐呓䱙㵅洢牡楧⵮潢瑴浯›洰≭㰾但呎䘠䍁㵅䰢扩牥瑡潩敓楲ⱦ猠牥晩㸢髐냐뫐뻐턊톈킂₾룐뷐蓑뻐胑볐룐胑냐퀠킜킒Ⲡ턠킁₾뻐돐믐뗐듐퀠킴킵킺₰뗐퀠톿킀킲ર胑냐뇐뻐苑뷐냐턠킁킰킱톾킂Ⲱ턠킃톿킀킰킲킽톸킂₵臑믐菑뛐뇐룐턠킜વ胑냐뇐뻐苑냐苑퀠킴킲톾킁킼킵톽킁킺₸뻐듐㠠㌮‰듐뻐ㄠ⸹〳턠킇톰킁톾⺂⼼但呎㰾倯ਾ⼼佂奄ਾ⼼呈䱍>
| | веќе видена | слични

Останато

Руската авиокомпанија „Аерофлот“ ќе ја откаже до ноември нарачката на 20 авиони „Боинг 737 Макс“, освен ако компанијата Боинг може да и гарантира безбедност на ...
сите 239 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател, Стево Пендаровски денеска се повлече од учеството во Комитетот за интеграција на Република Северна Македонија во НАТО Алијансата. ...
сите 158 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател, Гордана Силјановска-Давкова, вчера оствари средба со граѓаните во општина Крива Паланка и разговараше со нив за енормното загадување ...
сите 134 | | | веќе видена

За само неколку дена, лидерот на ВМРО ДПМНЕ, три пати остро ја нападна Специјалната јавна обвинителка Катица Јанева, споменувајќи мафијашко и рекетарско ...
сите 226 | | | веќе видена

,,Во Венецуела има над 20 000 кубански војници на важни локации . И навистина владеат. Имаме и колумбиски герилци , бунтовници кои контролираат делови ан ...
сите 148 | | | веќе видена

Во своето гостување во емисијата „И што сега“ на МРТ, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николовски повикувајќи се на изјавата на Заев, истакна дека ...
сите 76 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Управните служби при МВР работат двосменски

Од:
До кого (е-маил):
Порака: