Специјалитет од свински бут: Повкусно месо не сте пробале


Одлична пита за доручек или вечера… 1 пакување готови кори 5 компири 1 тиквица 1 главица кромид малку бибер масло сол сусам Тиквиците и компирите изрендајте ...
| | веќе видена | слични

Идеално испечен леб на скара, совршено оди со секакво месо… неколку парчиња леб 3 лажици масло 5-6 лажици вода 2 лажички зачин 1 лажица сечкан магдонос 2 ...
| | веќе видена | слични

Направете го овој брз десерт и уживајте во фантастичниот вкус. – 600 грама мелени бисквити – 1 кг шлаг – 1 литар минерална вода – 2 чаши кисела павлака – 600 ...
| | веќе видена | слични

Сите знаеме дека зачините се корисни и здрави, а експертот за зачини, Рејчел Ландон открива се за куркумата. Таа е најмноќна билка на светот за лечење многу ...
| | веќе видена | слични
повеќе

Останато

Катица Јанева го отворила боледувањето на 16 јуни, а известување за истото пристигнало денеска во Специјалното јавно обвинителство, тврдат од таму.и велат дека ...
сите 427 | | | веќе видена

Од Синдикатот на културата велат дека го чекаат владиното образложение за нејзиното разрешување. Одлуката според нив е изненадувачка, како и тоа дека таа доаѓа ...
сите 88 | | | веќе видена

Турските научници предупредуваат за опасноста од нови силни земјотреси што го загрозуваат Истанбул и реонот на Мраморно море, пишува денеска турскиот весник ...
сите 156 | | | веќе видена

Оперските пејачи Благој Нацоски, Весна Ѓиноска-Илкова, Ирена Кафкалевска и Наде Талевска-Спасовска синоќа на концертот на Охридско лето во црквата „Св. Софија“ ...
сите 78 | | | веќе видена

Градоначалникот на Општина Охрид, Константин Георгиевски е уверен дека до следната сесија во февруари Охридскиот регион ќе ја надмине опасноста да биде ставен ...
сите 61 | | | веќе видена

Вкусен сос со кој ќе го подобрите вкусот на многу јадења. 100 гр кафеав шеќер 1 лажица сол 1 лажица чили во прав 1 лажица лук во прав 1 лажичка каенски бибер ...
сите 109 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Специјалитет од свински бут: Повкусно месо не сте пробале

Од:
До кого (е-маил):
Порака: