Македонски шеф без проблем готви месо од крокодил и зебра, но има трема за гравче тавче

2 копии

Владимир Барџиќ почнал да работи како готвач во Будва пред единаесет години кадешто своето знаење несебично му го пренелe неговите ментори од Грција и Италија ...
| | веќе видена | слични
2 копии

Во присуство на многубројни гости, љубители на македонската традиционална кујна и на пишаниот збор вчера (19 април 2019 година) во книжарницата „Литература.мк“ ...
| | веќе видена | слични
2 копии

Денеска, точно на пладне, на просторот пред книжарницата „Литература.мк“, на домаќинска вкусна трпеза подготвена од авторот на новата книга за готвење „Dave’s ...
| | веќе видена | слични
2 копии
2 копии

Кумановецот Владимир Барџиќ ја освојува гастрономската сцена во Хрватска со егзотични специјалитети. Тој повеќе од една деценија работи во хотели и ресторани ...
| | веќе видена | слични

Останато

„Вие ќе останете суверена држава, но правите прилагодувања за да се движите напред и да бидете дел од нешто што е поголемо и дава гаранции за подобра иднина на ...
сите 129 | | | веќе видена

Aко законската легислатива се толкува дословно (а по овој основ законодавецот јасно ја напишал одредбата и не треба никакво „автентично толкување“), тогаш шест ...
сите 186 | | | веќе видена

Соопштение за јавност СДСМ има јасен, конкретен и издржан план за иднината преточен во новата изборна програма. Еден од клучните столбови од планот на СДСМ за ...
сите 90 | | | веќе видена

Завчера попладне беа поставени две знамиња на тетовското кале, едното на УЧК, другото на Република Албанија, со кои очигледно некој сакал да испрати порака до ...
сите 39 | | | веќе видена

Престедателот на СДСМ Димитар Ковачевски денеска во просториите на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, со лидерите на коалициските партнери потпиша ...
сите 181 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Македонски шеф без проблем готви месо од крокодил и зебра, но има трема за гравче тавче

Од:
До кого (е-маил):
Порака: