Мистеријата ЏаБест разрешена – најевтиниот припејд во Македонија од One

Денес конечно беше разрешена мистеријата околу ЏаБест рекламната кампања. Имено се работи за нова припејд понуда од One која е наменета за младите корисници. Новиот бренд овозможува поврзување без големи ограничувања, без договори и без сметки. Секој кој ќе се придружи ќе има можност да разговара за апсолутна нула (0 ден/мин) со цело ЏаБест друштво преку едно едноставно месечно надополнување на кредит од 100 денари. Новите ЏаБест SIM картички можат да се набават за само 99 денари со вклучен кредит од 100 денари. Покрај бесплатните разговори кон сите ЏаБестери, тарифата за разговор кон сите останати мрежи е 2,9 ден. / мин и 2,9 ден. за SMS/MMS/MB. Промотивно, првите ЏаБест корисници ги добиваат бесплатните разговори без потреба да го надополнат кредитот првиот месец. Овозможени се повеќе начини на надополнување на кредитот: преку ваучер картички, електронски преку продажните места каде го има eCredit знакот, преку банкомати на НЛБ Тутунска Банка или пак преку префлување на кредит од постпејд број. ЏаБест ...
| | веќе видена | слични

ОНЕ лансираше нов при-пејд бренд "ЏаБест" кој е наменет за младата популација. Станува збор за ново пакување и СИМ-картичка која чини само 99 денари со вклучени разговори од 100 денари. Може да се купи и како при-пејд пакет со телефон. Пакетот нуди 1.000 минути за бесплатни разговори секој месец помеѓу корисниците на ЏаБест тарифниот модел. Најконкурентна тарифа од само 2,9 ден/мин за повици кон сите национални мрежи и најниски цени за СМС и интернет од само 2,9 денари. Дополнително, сите корисници на ЏаБест имаат можност за активација на најповолниот неделен пакет со кој за само 79 денари добиваат 500 минути и 500 СМС-пораки во мрежата на ОНЕ, како и 500 МБ супербрз 3-Г интернет-сообраќај. - "ЏаБест" е модерен производ со уникатен и препознатлив идентитет, своја визија и единствена филозофија. ЏаБест е инспириран од комуникациските навики и животниот стил на младите, а неговото име е асоцијација на најдобра и најевтина комуникација креирана да ги задоволи специфичните комуникациски потреби на младата ...
| | веќе видена | слични

Со новиот производ „Џабест“, инаку, најевтин припејд-пакет на македонскиот пазар, операторот „Оне“ нуди за само 99 денари вклучени разговори од 100 денари, 1.000 минути за бесплатни разговори секој месец меѓу корисниците на тарифниот модел „Џабест“, тарифа од 2,9 денари за минута за повици кон сите национални мрежи и СМС и интернет за 2,9 денари. Дополнително, корисниците на „Џабест“ имаат можност за активирање неделен пакет со кој за 79 денари добиваат 500 минути и 500 СМС-пораки во мрежата на „Оне“, како и 500 МБ 3Г интернет-сообраќај. „Џабест“ е модерен производ инспириран од комуникациските навики и животниот стил на младите, а неговото име е асоцијација на најдобрата и најевтината комуникација креирана да ги задоволи специфичните комуникациски потреби на младата популација и на сите што се чувствуваат млади“, рече на прес-конференција Цирил Кафол, генерален извршен директор на „Оне“. Инаку, слоганот „Џабест“ доаѓа од мотото - џабе разговори за бест-друштво, а пакетот од завчера е достапен насекаде за ...
| | веќе видена | слични

Сакаш најдобро за Џабе? Тогаш приклучи се на „Џабест“ – најефтиниот при пејд пакет на пазарот во мобилната комуникација. ЏаБест е совршен за тебе, затоа што е и џабе и бест во исто време, затоа што поврзува без ограничувања, затоа што не е само комуникација туку и стил на живот! ЏаБест се грижи за сите свои членови – ти дава најдобри производи, а не ти бара договори и нема дополнителни трошоци! Со купување на сим картичката “ЏаБест“ од продажните места на ОНЕ за само 99 денари добивате вклучени разговори во висина од 100 денари, 1000 бесплатни минути за разговори помеѓу корисниците на “ЏаБест“ и најефтина тарифа од 2,9 денари за повици кон сите национални мрежи. Тоа не е се! Со овој тарифен модел добивате и најниски цени за СМС и интернет од само 2, 9 денари. Ако и тоа не ви е доволно ОНЕ понудува и уште едно изненадување што за прв пат се нуди на пазарот. Активирајте неделен пакет со кој за само 79 денари добиваат 500 минути и 500 СМС пораки во мрежата на ОНЕ, како и 500 МБ супер брз 3Г интернет ...
| | веќе видена | слични

Телекомуникацискиот оператор ОНЕ, денеска на пазарот понуди нов при - пејд производ наречен ЏаБест, со сим картичка која чини 99 денари со вклучени разговори од 100 денари. Производот може да се купи и како при пејд пакет со телефон. Со ЏаБест операторот нуди 1.000 минути за бесплатни разговори секој месец помеѓу корисниците на ЏаБест тарифниот модел, тарифа од 2,9 денари за минута за повици кон сите национални мрежи и СМС и интернет за 2,9 денари. Дополнително корисниците на ЏаБест имаат можност за активација на неделен пакет со кој за 79 денари добиваат 500 минути и 500 СМС пораки во мрежата на ОНЕ, како и 500 MB 3G интернет сообраќај. - ЏаБест е модерен производ инспириран од комуникациските навики и животниот стил на младите, а неговото име е асоцијација на најдобра и најевтина комуникација креирана да ги задоволи специфичните комуникациски потреби на младата популација и на сите кои се чувствуваат млади, истакна Цирил Кафол, генерален извршен директор на ОНЕ.
| | веќе видена | слични
2 копии

Со ЏаБест операторот нуди 1.000 минути за бесплатни разговори секој месец помеѓу корисниците на ЏаБест тарифниот модел, тарифа од 2,9 денари за минута за повици кон сите национални мрежи и СМС и интернет за 2,9 денари. Дополнително корисниците на ЏаБест имаат можност за активација на неделен пакет со кој за 79 денари добиваат 500 минути и 500 СМС пораки во мрежата на ОНЕ, како и 500 MB 3G интернет сообраќај. - ЏаБест е модерен производ инспириран од комуникациските навики и животниот стил на младите, а неговото име е асоцијација на најдобра и најевтина комуникација креирана да ги задоволи специфичните комуникациски потреби на младата популација и на сите кои се чувствуваат млади, рече на прес-конференција Цирил Кафол, генерален извршен директор на ОНЕ.
| | веќе видена | слични

Од денес 23-ти мај, телекомуникацискиот оператор ONE лансира нов иновативен при-пејд производ млади во духот и кои ќе ги препознаат неговите единствени придобивки. Најавените билборди и рекалами за кои на никој не му беше јасно за што всушност станува збор. „ЏаБест“ има сосема ново пакување и СИМ картичка која чини само 99 денари со вклучени разговори од 100 денари. Може да се купи и како при-пејд пакет со телефон. ЏаБест е наменет за младата популација, но и за сите оние кои се чувствуваат така. 1000 минути за бесплатни разговори секој месец помеѓу корисниците на ЏаБест тарифниот модел. Најконкурентна тарифа од само 2,9 ден/мин за повици кон сите национални мрежи и најниски цени за СМС и интернет од само 2,9 денари. Дополнително, сите корисници на ЏаБест имаат можност за активација на најповолниот неделен пакет со кој за само 79 денари добиваат 500 минути и 500 СМС пораки во мрежата на ONE, како и 500 MB супер брз 3G интернет сообраќај. „ЏаБест е модерен производ со уникатен и препознатлив идентитет, своја ...
| | веќе видена | слични

Телекомуникацискиот оператор ОНЕ од среда лансира нов иновативен при-пејд производ - ЏаБест, наменет за младата популација, соопшти компанијата. ЏаБест има сосема ново пакување и СИМ картичка која чини само 99 денари со вклучени разговори од 100 денари. Може да се купи и како при-пејд пакет со телефон. ЏаБест нуди: • 1000 минути за бесплатни разговори секој месец помеѓу корисниците на ЏаБест тарифниот модел • Најконкурентна тарифа од само 2,9 ден/мин за повици кон сите национални мрежи и • Најниски цени за СМС и интернет од само 2,9 денари Дополнително, сите корисници на ЏаБест имаат можност за активација на најповолниот неделен пакет со кој за само 79 денари добиваат 500 минути и 500 СМС пораки во мрежата на ОНЕ, како и 500 MB супер брз 3G интернет сообраќај. „ЏаБест е модерен производ со уникатен и препознатлив идентитет, своја визија и единствена филозофија. ЏаБест е инспириран од комуникациските навики и животниот стил на младите, а неговото име е асоцијација на најдобра и најевтина комуникација креирана ...
| | веќе видена | слични

Откриена е тајната на слоганот „ЏаБест“ што можевме да го видиме насекаде околу нас, а доаѓа од мотото „Џабе разговори за Бест друштво“. Телекомуникацискиот оператор ОНЕ, денеска на пазарот понуди нов при - пејд производ наречен ЏаБест, со сим картичка која чини 99 денари со вклучени разговори од 100 денари. Производот може да се купи и како при пејд пакет со телефон. Со ЏаБест операторот нуди 1.000 минути за бесплатни разговори секој месец помеѓу корисниците на ЏаБест тарифниот модел, тарифа од 2,9 денари за минута за повици кон сите национални мрежи и СМС и интернет за 2,9 денари. Дополнително корисниците на ЏаБест имаат можност за активација на неделен пакет со кој за 79 денари добиваат 500 минути и 500 СМС пораки во мрежата на ОНЕ, како и 500 MB 3G интернет сообраќај. - ЏаБест е модерен производ инспириран од комуникациските навики и животниот стил на младите, а неговото име е асоцијација на најдобра и најевтина комуникација креирана да ги задоволи специфичните комуникациски потреби на младата ...
| | веќе видена | слични

По неколку дневни претпоставки за тоа што би можел да значи слоганот “ЏаБест“ што можевме да го видиме насекаде околу нас, денеска телекомуникацискиот оператор ОНЕ ни ја откри тајната. Станува збор за нов бренд на ОНЕ, инаку најевтиниот при – пејд пакет на македонскиот пазар. Со купување на сим картичката “ЏаБест“ за само 99 денари добивате вклучени разговори во висина од 100 денари, 1000 бесплатни минути за разговори помеѓу корисниците на “ЏаБест“, 2, 9 денари за повици кон сите национални мрежи и најниски цени за СМС и интернет од само 2, 9 денари. Сите корисници на овој пакет, имаат можност за активација на најповолниот неделен пакет со кој за само 79 денари добиваат 500 минути и 500 СМС пораки во мрежата на ОНЕ, како и 500 МБ супер брз 3Г интернет сообраќај. "ЏаБест е модерен производ со уникатен и препознатлив идентитет, своја визија и единствена филозофија. Инспириран е од комуникациските навики и животниот стил на младите луѓе, а неговото име е асоцијација на најдобра и најевтина ...
| | веќе видена | слични

Останато

Eкс министерот Миле Јанакиески заврши во притвор, бидејќи наводно преку посредник барал амнестија од претседателот Ѓорги Иванов за сите обвинети од СЈО, а во ...
сите 77 | | | веќе видена

„Владата на СДСМ продолжува со криминалното и расипничко работење. Одродената и криминална власт предводена од аболицираниот Заев безмилосно ги троши парите на ...
сите 200 | | | веќе видена

Бидејќи веќе неколку дена е во бегство, во Унгарија, екс премиерот Никола Груевски не се појави на денешното рочиште за “Насилството во Центар”. Од затворот ...
сите 359 | | | веќе видена

Холандскиот премиер Марк Руте денеска ја отфрли идејата на францускиот претседател Емануел Макрон за формирање на европска армија. – Идејата за европска армија ...
сите 170 | | | веќе видена

Кабинетот на претседателот на Република Македонија реагира на соопштението на Основниот суд Скопје 1 и смета дека повикувањето на овој суд за „независност и ...
сите 88 | | | веќе видена

„Кризниот штаб против промена на Уставот, распуштање на Собранието и распишување на избори „Македонија-Блокира“, синоќа во рамките на народниот собир во Скопје ...
сите 19 | | | веќе видена

По неуспешниот обид да му се достави упатен акт од судот за издржување затворска казна од две години за предметот „Тенк“ и откако полицијата наиде на затворена ...
сите 195 | | | веќе видена
Сподели ја оваа вест на е-маил

Мистеријата ЏаБест разрешена – најевтиниот припејд во Македонија од One

Од:
До кого (е-маил):
Порака: