Вчера Здружението на лиценцирани такси превозници од Битола кое брои околу 200 членови, побара покачување на цената на такси превозот. Тие доставија барање до ...
сите 6 | | | веќе видена

Кога зборуваме за онлајн продажба и попусти секогаш на прво место го вметнуваме Grouper.mk , кој прерасна во препознатлив и влијателен бренд на мекедонскиот ...
сите 5 | | | веќе видена

И оваа година во рамки на Викенд Медиа Фестивалот во Ровињ, во период од 19. до 22. септември ќе дознаеме кој реализирал најдобри дигитални кампањи во девет ...
сите 2 | | | веќе видена

Лицата со дилексија ќе можат полесно и побрзо да читаат, благодарение на заедничкиот труд на Филозофскиот факултет, здружението за дислексија „Ајнштајн“ и ...
| | веќе видена

next